VACATURE - ASSISTENT CONTROLLER

Als assistent controller ben je verantwoordelijk voor de debiteuren administratie. Maar dat niet alleen, er wachten je nog een hele hoop andere uitdagingen in het financiële hart van onze bedrijven. Waar ga je werken?


Bij De Klok Logistics werken betekent hard werken in een prettige omgeving. We zijn dol op nieuwe technologieën en houden van vooruitgang. En vooruit gaan we. De Klok Logistics is een groeiend bedrijf en daarom zijn we op zoek naar ambitieuze collega’s die mee willen denken en mee willen groeien. Al onze collega’s zijn gedreven en gepassioneerd om iedere dag onze klanten de service te leveren die we beloven. Help jij ons mee om dit ook de komende jaren voor elkaar te krijgen?

De Klok Logistics, Vortex Logistics en Van Vliet Transport zijn specialisten op het gebied van logistieke dienstverlening, nationaal en internationaal (weg)transport en wereldwijde expeditie. We hebben onze krachten gebundeld en functioneren samen als één, maar wel ieder onder een eigen vlag. Het finance team valt onder het Shared Service Center en is verantwoordelijk voor het gehele financiële management van alle bedrijven. Je werkt dus voor drie verschillende bedrijven, wel zo afwisselend.

Wat ga je doen?


De Assistent Controller van DKL heeft een hart dat sneller gaat kloppen van cijfers en rapportages. Je hebt verschillende vaste taken, zoals het verwerken van uitgaven en inkomsten (in- en uitboeken) en opvolgen van betalingen. Je observeert alle financiële zaken zodat de maandrapportages en jaarrekening opgesteld kunnen worden. Ook al zit je de hele dag met je neus in de cijfers, is er genoeg tijd om te lachen met collega’s. We blijven tenslotte een echt transportbedrijf. De lijntjes zijn kort en je collega’s zijn altijd dichtbij om je te helpen en ondersteunen. 

Wat hebben wij jou te bieden?


Natuurlijk krijg je in ruil voor je harde werk je verdiende loon. Maar naast een leuk salaris doen we ook altijd ons best om jou vol trots en tevredenheid te laten werken. Samen zorgen we voor succes, dus moeten we elkaar ook zoveel mogelijk steunen om dat succes te behalen, nietwaar? We hebben een aantal van onze arbeidsvoorwaarden opgesomd. 

● Een uitstekend salaris
● Ieder jaar een goed feest
● 24+ verlofdagen op basis van een fulltime contract
● Pensioenregeling
● Doorgroeimogelijkheden. Ook al ben je in deze functie nog niet eens begonnen, is er altijd de mogelijkheid om nieuwe routes uit te stippelen

Ben jij dol op cijfertjes, nauwkeurig en klaar voor een leuke, nieuwe uitdaging? Functie-eisen

Je hebt:
●MBO+ werk- en denkniveau
●ervaring en affiniteit met Microsoft Office (Excel),
●accuraat en nauwkeurig,
●communicatief vaardig,
●spreekt goed Nederlands en Engels/Duits,
●integer, klant- en servicegericht
●ervaring met Navision is een pre.
●fulltime (40 uur) beschikbaar (in overleg is 32 uur ook een mogelijkheid)

Ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière, voldoe je aan bovenstaande eisen en ben je woonachtig in de omgeving van Nijmegen? Solliciteer dan direct