VACATURE - CHAUFFEUR

Als distributiechauffeur bij De Klok Logistics rijd je in eendaagse ritten naar diverse bestemmingen in Nederland. Je start en eindigt in Nijmegen, maar komt gedurende je werkdag in heel Nederland.    

Waar ga je werken?


De Klok Logistics is een transportbedrijf gespecialiseerd in binnenlands goederenvervoer. Van grote producten voor een tuincentrum tot schoonmaakdoekjes, alles wat op een pallet kan vervoeren wij snel en zorgvuldig. We zijn een van de grootste transportbedrijven in Nijmegen en omstreken en zijn daar heel trots op. Maar nog trotser zijn we op onze medewerkers. Die iedere dag gepassioneerd aan de slag gaan om het bedrijf en henzelf te laten groeien.

Wat ga je doen?

Natuurlijk is het vervoeren van lading je belangrijkste taak. En dus vinden we het heel belangrijk dat je het leuk vindt om te rijden en je vrij voelt in een vrachtwagen. Maar het laden en lossen van de vracht is natuurlijk net zo belangrijk. Net als de daarbij horende administratieve werkzaamheden.

We houden van hard werken, maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Daarom bieden wij ook vierdaagse werkweken aan.

Je rijdt in de nieuwste wagens van MAN en Iveco en werkt met Transics boordcomputers. Dat werkt het fijnst en zorgt ervoor dat jij optimaal kunt presteren.    

 

Wat krijg je in ruil voor je noeste arbeid?


Natuurlijk vinden we het sowieso super dat we samen gaan werken. Dus zorgen we er direct voor dat de deur wagenwijd voor je openstaat. Maar naast een warm welkom hebben we nog meer voor je in petto:

●      Een uitstekend salaris

●      Een gloednieuw pand

●      Gloednieuwe wagens

●      Gloednieuwe software

●      Echt goeie koffie

●      Ieder jaar een goed, groot feest

●      24+ verlofdagen op basis van een full-time contract

●      Pensioenregeling

●      Doorgroeimogelijkheden. Ook al ben je in deze functie nog niet eens begonnen, is er altijd de mogelijkheid om nieuwe routes uit te stippelen

Voel jij je verantwoordelijk voor je vracht? Van begin tot eind? En kun je na een tankbeurt niet wachten om weer achter het stuur te kruipen? Solliciteer dan via onderstaande emailadres.

Functie-eisen

●      Rijbewijs C of C/E

             Code 95

●      Goede topografische kennis van Nederland

●      Een hoge mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel

Ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière, voldoe je aan bovenstaande eisen en ben je woonachtig in de omgeving van Nijmegen? Solliciteer dan direct en klik op onderstaande button. Of mail je C.V. en motivatiebrief naarrecruitment@dkl.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld