Bel ons  +31 (0)85 044 11 55 Menu


Vacature - Crossdock Medewerker

Goederen lossen, goederen laden, goederen tijdelijk ergens plaatsen. En het overzicht natuurlijk altijd bewaren. Als Crossdock Medewerker bij De Klok Logistics ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het totale crossdock proces. Je werkt in wisselende diensten, voornamelijk in de avond en nacht.

Waar ga je werken?
De Klok Logistics is een transportbedrijf gespecialiseerd in binnenlands goederenvervoer. Van grote producten voor een tuincentrum tot schoonmaakdoekjes, alles wat op een pallet kan vervoeren wij snel en zorgvuldig. We zijn een van de grootste transportbedrijven in Nijmegen en omstreken en zijn daar heel trots op. Maar nog trotser zijn we op onze medewerkers. Die iedere dag gepassioneerd aan de slag gaan om het bedrijf en henzelf te laten groeien.

Wat ga je doen?
Als Crossdock Medewerker ben je een van de belangrijkste schakels in ons logistieke proces. Zonder jou wordt het een puinhoop, want vracht die moet worden gelost en geladen ligt allemaal in jouw handen. En als je dan ook de loods op zo'n manier kan indelen dat het voor iedereen overzichtelijk blijft is het helemaal geweldig. Wij krijgen namelijk vracht geleverd van de ene klant om het vervolgens naar een andere te brengen. Soms blijft die vracht een paar dagen in onze loods. Soms slechts een halfuur. Je moet dus wel goed weten wat je aan het doen bent en gemotiveerd zijn om alle vracht goed en snel te verplaatsen.

Spierballen
Je verzet ontzettend veel werk in een heel korte tijd, dus is het van groot belang dat je niet bang bent om moe te worden. Samen met het team werk je iedere avond- en nacht weer aan één doel. Het crossdock helemaal leegmaken en alle trucks vullen. Natuurlijk krijg je genoeg pauze en hard werken betekent niet dat er bijvoorbeeld niet gelachen kan worden. Maar het zou jammer zijn als je er na drie dagen achter komt dat je jouw spierballen liever alleen in de sportschool wil gebruiken. En dat is helemaal geen probleem hoor. We willen je alleen even vertellen dat we jouw spierballen in ons crossdock gewoon heel hard nodig hebben.

Wat hebben we jou te bieden?
We stellen hoge eisen aan onze collega’s. Logisch dus, dat jij ook hoge eisen aan ons stelt. Om je een beeld te geven hebben we een aantal punten opgesomd, waarmee we proberen een prettige werkomgeving te creëren waarin hard werken altijd samengaat met plezier. Natuurlijk is het lezen van een lijstje altijd anders dan het in levende lijve meemaken, dus kom eens langs. De deur staat altijd wagenwijd voor je open:
● Een salaris conform CAO
● Heel veel kansen om nieuwe dingen te leren
● Een goede werksfeer in jong en ambitieus team
● Ieder jaar een goed, groot feest
● 24+ verlofdagen op basis van een fulltime contract
● Pensioenregeling
● Doorgroeimogelijkheden. Ook al ben je in deze functie nog niet eens begonnen, is er altijd de mogelijkheid om nieuwe routes uit te stippelen

Zin om je mouwen op te stropen en aan de slag te gaan? Altijd al op een EPT willen crossen? Solliciteer dan snel:

Functie-eisen
● Een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit en bent leergierig;
● Een jaar ervaring in een soortgelijke functie;
● Een EPT-certificaat is een pré.
Voldoe je aan bovenstaande eisen, ben je nieuwsgierig geworden naar de functie en het bedrijf en ben je woonachtig in de omgeving van Nijmegen? Solliciteer dan direct via onderstaande button of stuur een e-mail naar recruitment@dkl.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Of stuur een sollicitatiebrief met CV naar:
De Klok Logistics
t.a.v. afdeling Personeel & Organisatie
Postbus 40116
6504 AC Nijmegen
 
terug