Bel ons  +31 (0)85 044 11 55 Menu


Vacature - Rangeerchauffeur avond/nacht -

Als Rangeer/Pendel Chauffeur bij De Klok Logistics ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van onze wagens en opleggers tijdens de avond en nacht. Iedere dag verwerken we honderden orders en is het een komen en gaan van trucks, dus is het onwijs belangrijk dat we iemand hebben die dit geordend houdt.

Waar ga je werken?
Bij De Klok Logistics werken betekent hard werken in een prettige omgeving. Alle vrachtwagens zijn gloednieuw en van de hoogste kwaliteit, evenals de hard- en software aan boord. Dat werkt wel zo fijn. Daarnaast zijn al onze medewerkers gedreven en gepassioneerd om iedere dag onze klanten de service te leveren die we beloven. Help jij ons mee om dit ook de komende jaren voor elkaar te krijgen?

Wat ga je doen?
Jouw taak als Rangeer/Pendel Chauffeur houdt in dat je lege trailers en bakwagens aan het dock zet en wisselt als ze vol zijn. Dit gaat in overleg met je collega's in de loods die ervoor zorgen dat de wagens geladen worden. Je werkt s'avonds en s'nachts in de volgende vaste diensten:
Je week begint zondagavond om 22:00 uur - maandagochtend ca. 02:30 uur
Maandag t/m donderdag 22:00 uur - ca. 02:30 uur
Vrijdag en zaterdag zijn je vrije dagen

Als nacht-rangeerchauffeur ben je dus verantwoordelijk voor het juist neerzetten van de wagens want het is belangrijk dat de juiste trailer voor de juiste dock staat anders wordt het een rommeltje. Gelukkig ben jij er om hiervoor te zorgen. Voor de volgende dag moet alles weer zo worden neergezet dat je collega's met de juiste trailers naar de klant kunnen vertrekken. Je werkt dus zelfstandig maar wel in een team. Hierdoor heb je veel vrijheid en tegelijkertijd veel verantwoording. Voel jij je aangetrokken om om onze ster van de nacht te worden? Solliciteer dan snel!

Wat hebben wij jou te bieden?
Natuurlijk krijg je in ruil voor je harde werk je verdiende loon. Onze salarissen zijn conform CAO en vaak iets meer. Maar naast een leuk salaris doen we ook altijd ons best om jou vol trots en tevredenheid te laten werken. Samen zorgen we voor succes, dus moeten we elkaar ook zoveel mogelijk steunen om dat succes te behalen, nietwaar? We hebben een aantal van onze arbeidsvoorwaarden opgesomd. Wil je meer weten? Kom dan gerust eens een keertje langs:
● Een uitstekend salaris
● Gloednieuwe wagens
● Gloednieuwe software
● Training- en bijscholing
● Ieder jaar een goed, groot feest of leuke kerstborrel
● 24+ verlofdagen op basis van een full-time contract
● Pensioenregeling
● Doorgroeimogelijkheden. Ook al ben je in deze functie nog niet eens begonnen, is er altijd de mogelijkheid om nieuwe routes uit te stippelen

Functie-eisen
● Groot rijbewijs, CE
● Geen moeite met het werken in de avond en nacht
● Een voorliefde voor puzzelen
● Een hoge mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel

Ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière, voldoe je aan bovenstaande eisen en ben je woonachtig in de omgeving van Nijmegen? Solliciteer dan direct en klik op onderstaande button. Of mail je C.V. en motivatiebrief naar recruitment@dkl.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Of stuur een sollicitatiebrief met CV naar:
De Klok Logistics
t.a.v. afdeling Personeel & Organisatie
Postbus 40116
6504 AC Nijmegen
 
terug