Nieuws:

De Klok Logistics en Van Vliet Transport hebben onlangs in één keer de 2e Lean & Green Star in ontvangst mogen nemen!  De award werd uitgereikt bij de Klok Logistics te Nijmegen door de heer Jan van Nunen van Lean & Green NL.

Duurzaamheid staat steeds meer centraal in onze bedrijfsvoering. Dit willen wij graag laten zien en ook uitdragen. Daarom zijn wij trots op het behalen van de 2e Lean & Green star.

Het geeft aan dat wij als organisatie op de goede weg zijn om de C02 uitstoot te reduceren. Dat doen wij op diverse manieren. Een paar factoren zijn: vervangen van het wagenpark met de nieuwste Euro6 motoren, banden altijd op spanning houden, zo efficiënt mogelijke routes samenstellen om minder (lege) kilometers per auto te maken.

Voor de lange termijn zijn wij bezig om te bepalen hoe en waar wij een elektrische vrachtwagens kunnen inzetten om te gaan voldoen aan zero emissie loos vervoer. Begin 2022 starten wij met een test waarin wij een elektrische vrachtwagen inzetten en zo ook de benodigde data gaan verzamelen om goede beslissingen te kunnen nemen voor de toekomt.

Dit doen wij niet alleen, dit project doen wij samen met andere vervoerders uit de regio. Samenwerking vinden wij belangrijk en informatie uitwisselen hoe het anders en beter kan is belangrijk in onze sector.