16 oktober a.s. Open Dag bij De Klok Logistics

10.00 uur tm 14.00 uur

Als je werkt bij De Klok Logistics werk je in een groeiend bedrijf, waar hard werken en plezier voorop staat. Wij zijn van oorsprong een Nijmeegs bedrijf, maar je ziet ons door het hele land rijden. En om dat te blijven doen zoeken we altijd versterking.

16 oktober hebben we een open dag georganiseerd voor iedereen die graag bij De Klok Logistics zou willen werken. Ben jij geïnteresseerd in logistiek en wat dat voor jou kan betekenen, kom dan bij ons kijken en zie met eigen ogen wat wij jou kunnen bieden. Wij hebben diverse fulltime en parttime functies als chauffeur, loods/magazijn medewerker of customer service. Logistiek is leuk en dynamisch, geen dag is hetzelfde.

Via onderstaande knop kan je je aanmelden voor deze open dag, maar dat is niet verplicht. Heb je vragen over de functie van chauffeur, loods/magazijnmedewerker of customer service. Op de open dag kan je deze vragen aan de vakmensen stellen. Wil je vooraf al wat informatie ontvangen, stuur dan een bericht naar personeelszaken@dkl.nl.

Kom bij ons kijken 16 oktober tussen 10.00 en 14.00 uur en ervaar zelf hoe leuk en dynamisch logistiek is.

Meer wit/blauw op straat.

Nieuw jaar, dus nieuwe kleuren, de wagens van De Klok zie je nu ook in wit/blauw.

Solliciteer bij De Klok

Zorg dat je niet te laat bent en solliciteer op een van onze functies.

Werken wanneer jij dat wil.

Rianne werkt als haar kinderen slapen, zodat ze haar nooit hoeven te missen.

Trots als een pauw!

Dat kan je wel zien aan z'n gezicht. Trots op Nijmegen en trots op z'n werk als chauffeur bij De Klok Logistics.

 

Van vakantiehulp tot ontwikkelaar op afdeling "Shared Service Centre"

Bij De Klok Logistics is het een dagelijks komen en gaan van wit-blauwe vrachtwagens op weg naar onze klanten. En daar zitten een hoop logistieke processen achter die ook iedere dag geoptimaliseerd moeten worden. Vandaag spreken we Kody, hij weet alles over die processen bij DKL. Daarnaast is hij ook nog eens een goed voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf want hij is ooit begonnen als vakantiehulp tijdens zijn studie.

 

 

Crossdock

Heb je interesse in het werken in onze Crossdock-loods? Bekijk de 20 seconden timelapse van de reguliere werkzaamheden.