Persbericht 11-8-2022: De Klok Logistics neemt Thijssen Transport over.

 

De Klok Logistics in Nijmegen neemt Thijssen Transport uit Millingen a/d Rijn over. Het Nijmeegse bedrijf neemt al het personeel en een aantal klanten van Thijssen Transport over. 

 

Voor De Klok Logistics (DKL) gerund door ondernemer Remco Vos, is deze overname een mooie kans om goede en enthousiaste vakmensen aan het personeelsbestand toe te voegen. Remco Vos vertelt: ”de werkzaamheden die Thijssen Transport uitvoert, zijn nagenoeg dezelfde als die van DKL. De medewerkers van Thijssen passen goed bij DKL en zijn, net als de DKL medewerkers, gewend om een hoog serviceniveau te leveren.’’

 

DKL werkt al langere tijd met Thijssen Transport samen als charter voor haar fijnmazige distributie activiteiten. Door de opgedane ervaringen met de medewerkers en het samenwerken met de directie van Thijssen Transport wist DKL al snel dat Thijssen Transport een fijn bedrijf is om mee samen te werken.  Met name het vakmanschap van de medewerkers en de goede personele sfeer bij Thijssen Transport zijn belangrijke redenen geweest om de vraag om overname serieus en snel te beantwoorden. 

 

De directie van Thijssen Transport vertelt: “ wij hebben zeer kritisch gekeken naar eventuele overname kandidaten. De no nonsens aanpak van Thijssen Transport moet matchen met een bedrijf waar dit ook gevraagd wordt. Bij DKL wordt nog de authentieke transporttaal gesproken waardoor zij voor ons de meest ideale overnamekandidaat is. Vooral de zekerheid dat al onze medewerkers in dienst kunnen treden bij DKL was iets wat voor Thijssen Transport van héél groot belang is.”

 

Uiteraard is het voor de betrokken medewerkers even wennen om bij een veel groter bedrijf dan Thijssen Transport te gaan werken. “Er is een programma gemaakt om de medewerkers kennis te laten maken met de bedrijfscultuur binnen DKL. We willen een fijne en prettige werkomgeving bieden zodat mensen zich thuis voelen en met plezier naar het werk gaan.’’

www.dkl.nl

 

Over De Klok Logistics

Bij De Klok Logistics werken 500 medewerkers. Er rijden 250 trucks en de warehousecapaciteit is 140.000m2. De focus van De Klok Logistics ligt op het bieden van logistieke oplossingen, zoals supply chain, fulfilment en binnenlands goederenvervoer, ondersteund door geavanceerde IT-concepten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

De Klok Logistics

Pieta Bekers

+31 (06)37 32 80 07

pietabekers@dkl.nl