Customer Service Medewerker (40 uur)

 

Functieomschrijving

Als je bij De Klok Logistics als Customer Service Medewerker aan de slag gaat onderhoud je de relatie met onze klanten, zodat de rest van de organisatie precies weet wat er van ze verwacht wordt. Je hebt nauw contact met onze klanten én je collega’s van customer service en het magazijn.

 

Waar ga je werken?


Samen met een team van leuke collega’s ben jij het eerste aanspreekpunt van de klant. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd, zo leveren we grote goederen voor de papierindustrie tot aan de kleinste fotolijstjes aan retailers, maar ook andere leveringen voor de detail- en groothandel zul je voorbij zien komen. We werken met de nieuwste technologieën en zijn continue opzoek naar verbetering en innovaties. Dit doen we om het werken nog leuker te maken en dat zorgt ervoor dat de klant écht koning is én blijft. We zijn dus een ambitieus bedrijf en groeien hard. Daarom zoeken we mensen die met ons mee willen groeien en net zo ambitieus zijn.

Wat ga je doen?


De afdeling Customer Service staat in het middelpunt van onze organisatie. Als onderdeel van deze afdeling koppel je de wensen van de klant met de mogelijkheden van ons bedrijf. Natuurlijk kunnen we alles regelen en tot een succes maken, maar daar hebben we jou voor nodig. Je begeleidt de orderinvoer van klanten, zorgt ervoor dat de in- en uitstroom van goederen op rolletjes loopt en houdt overzicht in het totale logistieke proces.
Hou je wel van een beetje overzicht en structuur, maar kun je ook orde in de chaos scheppen? Vind je het geen probleem om af en toe bij te springen op onze vestiging in Vianen? Ben je ambitieus en klaar voor een uitdagende functie in de logistieke sector? Dan zoeken we jou!

Wat hebben we jou te bieden?


Natuurlijk vinden we het sowieso super dat we samen gaan werken. Dus zorgen we er direct voor dat de deur wagenwijd voor je openstaat. Maar naast een warm welkom hebben we nog meer voor je in petto:

 • Een salaris conform CAO

 • Gloednieuwe software

 • Een goede werksfeer in ambitieus team

 • 24+ verlofdagen op basis van een fulltime contract

 • Pensioenregeling

 • Doorgroeimogelijkheden. Ook al ben je in deze functie nog niet eens begonnen, is er altijd de mogelijkheid om nieuwe routes uit te stippelen.

Heb je ervaring met klantcontact in een vergelijkbare functie? En heb je affiniteit met de logistiek? Solliciteer dan via onderstaande knop:

 

Functie-eisen


Je hebt:

 • MBO niveau 4 werk- en denkniveau

 • Affiniteit met logistiek

 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

 • Kennis van Microsoft Outlook, Microsoft Dynamics en Navision is een pre

 • Een no-nonsense mentaliteit

 • Ervaring op een Customerserviceafdeling in de logistiek en/of transport is een must.

 

Voldoe je aan bovenstaande eisen, ben je nieuwsgierig geworden naar de functie en het bedrijf en ben je woonachtig in de omgeving van Nijmegen? Solliciteer dan direct via recruitment@dkl.nl of via de app www.dkl.nl/app

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd